lauantai 19. toukokuuta 2012

Lestijärven näyttely 19.5.2012

Aamulla jännitin, että tuleeko kaikki tarvittavat tavarat ja paperit mukaan. Lähdimme liikkeelle klo 8.30.

Paikan päälle, kun pääsimme niin mua jännitti, että mitenhän Jerellä menee ekassa näyttelyssä. Hyvä ilmakin meille sattui. Ei satanut vettä. Lämmintä oli noin. 16,5 astetta.

Jere oli Suomenlapinkoirien AVO-luokassa ainut koira. Lappalaisia oli näyttelyssä vain 10kpl yhteensä. Tuomarina meillä oli Kipinä Markku.

Jere sai tämmöisen arvostelun:

Vanualuustoinen, hyvä kokoinen uros, jolla maskuliininen pää. Luisu lantio. Kinnerahtaat takaraajat, pystylapa. Ulkokierteiset eturaajat. Hyvä pään muoto. Hyvä korvat, silmät ja purenta. Köyristää ylälinjaa. Erittäin ahdas takaa. Haluton esiintyjä. Brintlemerkkejä vaalen noksissa.

TYYDYTTÄVÄ ELI T

SUHTAUTUMINEN TUOMARIIN

rodunomainen lähestyttäessä (1)







3 kommenttia:

  1. siis hmm... mie vedän näyttely treenejä ja ihan piti tuota teidän arvostelua miettiä...
    meillä ei markku kipinä tykännyt muistelen pyrystäkään.
    mie en tuossa näkis mitään hälyyttävää ja tuo väri virhe? täh? mitä soopaa. viet ihmeessä toielle tuomarille ei ole ollu häntä miellyttävä koira älä lannistu. haluton esiintyjä pisti silmään eli ilmeisesti mennyt nenä maassa. ohuempi ketju panta kaulaan ja sitä käytät vain näyttelyissä ja treenatessa ja SE PÄÄLLÄ EI NUUSKITA! tuohon pistät kovan komennon siis JOS asia noin on että kehässä meinaa nuuskia tuolla neuvolla moni T koira on saanu seuraavassa näyttelyssä jo ERI! :-)
    hieno arvostelu miusta kaiken kaikkiaan.väri virhettä en ymmärrä. ja eka näyttely haluttomuus esiintyä johtunee hajuista. ahtaus sen vaikutelman saat siun juoksemisella pois. käske kaveris kattomaan onko teille reipas kävely hyvä esim .edes takas liikkeessä parempi kun juoksu. koira vetää jalat yhteen kun mennään liian kovaa mahollisesti sen kanssa kuvia kun katson miusta ei liian ahdas... hmm...
    mutta tuollasilla asioilla saa peitettyä koiran ahtautta ja koiran liike tulee oikeassa vauhdissa paremmin esiin.
    hienoa ja onnea tuloksesta!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei talven tarmo!

      Jere on kova vetämään niin siksi hänellä on kuristava panta. En voi pienempää pantaa ottaa kun se sitten herkästi menee rikki. Minkälainen talutin kannattaa ostaa näyttelyyn. Voin ens viikon la tai su ottaa näyttely pannasta ja taluttimesta kuvan niin näät minkälaiset ne on Jerellä.

      Niitä käytän vain harjoituksissa, match show:ssa ja näyttelyissä.

      Poista
  2. Ohuempi kokokurkkari ei varmasti mene poikki. Meillä on vielä ohuempi normaali kokokurkkari, kun siinä Jeren puolikurkkarissa se ketjuosa ja varmasti kestää. On kestänyt vetämiset sun muut oikein hyvin.

    VastaaPoista